070-140 47 76 info@vidacore.se

Önskad känsla

Vad vill du ha för känsla på söndag kväll.

För ett tag sedan ställde jag på fredag eftermiddag frågan till personer i min närhet: Vad vill du ha för känsla på söndag kväll? Frågan mottogs först med skrynklad panna och ett frågetecken – känsla? Du menar vad vi ska göra? Nej inte göra – känna!

Numera har frågan landat in och är mycket användbar, hur vill du känna ikväll, hur vill du känna mot slutet av veckan. Men vad är då syftet med detta? Jo, det handlar om att när jag börjar tänka på hur jag vill känna, blir det tydligare vilka aktiviteter jag ska välja. För då kan jag använda mig av känslan, tar denna aktivitet mig närmre eller längre ifrån min önskade känsla. Ett sätt att styra för att få dagarna / helgen som jag önskar! Det är jag som håller i ratten! Jag sätter känslan som mål för att styra mitt liv mot precis det jag vill ha.