VIDACORE

Organisationsutveckling – Friskvård – Coaching

Förändring och utveckling för individ och organisation!

Om Helena

”Ska du gå den utbildningen också, vad ska du bli när du blir stor egentligen?” Är en fråga jag får då och då och numera blir mitt svar att vi får se och att det beror väl på vilka dörrar som öppnas. 

Jag har alltid varit nyfiken och intresserad av att lära mig nytt. Det kan handla om stort och smått, men mest av allt är jag intresserad av människor. Människor som individer eller människor i grupp. Behov, beteenden och vanor. Vad är det som skapar förändring? Engagemang och motivation. Det går egentligen inte att ta ut enskilda områden, nyfikenheten är stor. Varför blir det som det blir? Människor är lika i all sin mänsklighet men ändå olika i intressen, behov och motivation. Att lyssna och reflektera är spännande på riktigt! 

För några år sedan kom jag själv i kontakt med en coach och blev intresserad av området. I mötena med coachen växte det fram en önskan om att bidra till andra människor med de erfarenheter och kunskaper jag har. Jag ser att det är många som går omkring och mår sisådär, bär på trötthet och stress. Jag vill bidra till att människor mår bra. Både som individer och i organisationer. Att må bra, i all sin enkelhet och utmaning. Vilka steg behöver tas för att man ska känna att man mår bra?  

I min erfarenhetsbank har jag utbildning och arbetslivserfarenhet som företagare, distrikssköterska, inom katalyserande coaching, kurser inom ekonomi och HR samt yoga.

Jag gillar verkligen att vidareutbilda och utveckla mina kunskaper, men har på senare år insett vikten av återhämtning och reflektion. För det är i reflektionen som det magiska händer och vetandet blir till lärande i livet!

Vidacore

Välkommen till VIDACORE

Coaching – Organisationsutveckling – Friskvård 

För dig som vill må bra på riktigt!