070-140 47 76 info@vidacore.se

Valda sanningar

Fick en kommentar på ett inlägg på sociala medier som jag gjort och det skavde lite grann. Kände att jag ville försvara mig för att jag valde som jag kunde utifrån att det fanns inget annat alternativ till mitt val. Men så fortsatta det att skava och då blev jag lite nyfiken på det. Om det nu var så att jag sa ”sanningen” varför kändes det ändå inte bra? 

Kopplat till kunskap och inspiration jag tagit del av insåg jag vad det handlade om. Vad skavet bestod i. Jag hade valt en sanning som hindrade mig från att göra på annat sätt. Mina hinder var inte helt förankrade i den verkliga situationen utan något jag målat upp ock som blev ”sant” för mig. Genom kommentaren fick jag möjlighet att titta på mitt hinder och fundera på vad som var det verkliga hindret och vad som var något jag skapat själv. Insikten gjorde att jag faktiskt kunde tänka runt hindret och därefter öppna för nya lösningar. Och naturligtvis kan jag inte annat än att le åt mig själv och hur jag krånglar till saker 🙂